Free background from VintageMadeForYou

dinsdag 5 februari 2019

Happy Kringloop-vondst....

Vorige week was ik weer eens bij de kringloop gaan snuffelen. Ik vind het gezellig om op m'n gemakje te speuren tussen spulletjes die voor iemand anders overbodig zijn geworden. Nu zag ik tussen een bank en een kast een mooie spiegel staan en volgens mij riep hij mijn naam. Ik heb hem ertussen uitgehaald en was op slag verliefd......


Net "sleets" en verweerd genoeg naar mijn smaak hihi. Ik vind oude spullen waar je aan kunt zien dat ze al wat langer op de wereld zijn mooi maar het moet niet helemaal bladderen/stuk zijn. Ik kan het niet uitleggen maar soms laat iets mijn hart sneller kloppen en dan is het goed :) In mijn hoofd vormen zich dan al verschillende styling-hoekjes die ik er mee kan maken met spulletjes die ik al heb. Voor nu staat hij op het dressoir waar 's-avonds het kaarslicht erin weerspiegelt wordt...:)
Helemaal happy met deze vondst.
Miranda

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jij zo blij kan worden van die 'sleetse', verweerde spiegel, Miranda. Je hebt er een leuk hoekje voor gevonden.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi Miranda! Ik kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt als je zoiets op de kop kunt tikken, een klein geluksmomentje toch wel hè ;-).

    BeantwoordenVerwijderen