Free background from VintageMadeForYou

maandag 18 februari 2019

Metamorfose...

Hallo lieve mensen,wat mogen we toch genieten van het zachte zonnige weer. Heerlijk is dit onverwachte "cadeautje". Je ziet ineens veel meer mensen buiten wandelen, fietsen, terrasje pakken, heel gezellig.
Zelf krijg ik dan altijd de kriebels om in de tuin wat te rommelen. Nu was ik laatst op één van mijn "speurtochten" tegen deze vaas aangelopen...


Ik was al halverwege met de verfkwast voor ik bedacht wat foto's te maken..LOL. Hij was heel goedkoop want je zag een naad etc én ik vond de kleur te licht, maar hee daar bestaat verf voor ;P
Ik heb hem met antraciet kalkverf van de Action eerst donker gemaakt.


Vervolgens met een kwast witte kalkverf gaan "brushen". Je pakt dan met een harde kwast wat verf en smeert eerst een paar keer over een stukje keukenrol o.i.d. Dan ga je over je project en krijg je dus dit effect. De naad heb ik ook nog wat glad geschuurd en toen was de pot klaar :)


Vervolgens heb ik er meiklokjes-bolletjes in gedaan en lekker met mos toegedekt. De geroeste kroon, vogeltjes en sleutels waren al langer in mijn bezit.


Vanuit mijn eettafel in de woonkamer kijk ik zo op dit hoekje en ik ben er blij mee, laat het voorjaar maar komen. Dit project valt dus niet onder échte brocante maar ik ben graag bezig met styling en op deze manier trek ik het sfeertje wel door in de tuin. En ik ben gewoon graag creatief bezig hihi.
Wat hebben jullie deze heerlijke dagen gedaan?
Leuk dat je even een kijkje kwam nemen, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

7 opmerkingen:

 1. Wow, die vaas is niet meer te herkennen, Miranda. Wat heb je hem gaaf gemaakt en zo mooi 'versierd'. Is geen straf om tegen aan te kijken!!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je deze vaas kon bemachtigen, zo gaaf hoe je hem bewerkt hebt. Prachtig eindresultaat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Miranda
  Wat een leuk idee om de vaas zo op te pimpen, het kroontje vind ik ook zo leuk!Fijn dat je het vanaf huis kunt zien!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miranda , Dat ziet er echt prachtig uit Miranda ...wat een metamorfose super mooi zeg .
  Ik kan ook zo genieten van het lenteweertje heerlijk in de tuin bezig zijn . De plantjes die uitkomen super gezellig .Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, knap gedaan hoor! Staat zo mooi te pronken in het zonnetje.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wist niet dat je nóg een blog had.
  Ga je hier ook volgen hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen