Free background from VintageMadeForYou

zondag 11 juli 2021

Lang niet gezien....

Hallo Brocanteliefhebbers, al een tijd niets op dit blog geplaatst vanwege de restricties die Covid met zich meebracht. Weinig tot geen leuke uitjes omdat alle markten afgelast werden en er in brocante winkels ook geen nieuwe aanvoer vanuit het buitenland is.
Op het moment mag er weer iets meer en vorig weekend zijn Tim en ik heerlijk uit gaan waaien in Rockanje aan zee. We kwamen daar op uit omdat ik graag eens bij Rockanje aan Zee Brocante wilde snuffelen....


Een leuke kleine winkel om te snuffelen en iets leuks te vinden. Dus wil je een dagje weg combineer een stranddagje eens met een bezoekje. Wel even openingstijden checken.
Na afloop hebben Tim en ik nog heerlijk gegeten bij Pannenkoekenhuis 't Golfje . Dit is een leerwerkbedrijf en wordt gerund door mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Ook een echte aanrader.....


Yummie...

Het strand is voor een groot gedeelte ook toegankelijk voor honden (tussen bepaalde strandpalen, staat aangegeven) dus onze Ziva ging gezellig mee :)
Lieve groetjes Miranda

3 opmerkingen:

 1. Wat moet dat heerlijk voor je zijn geweest om weer eens in een brocante winkel rond te kunnen struinen. Fijn kunnen combineren met het strand met man en hond. En die smakelijke afsluiting ziet er heel erg lekker uit!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat dit weer kan en aansluitend heerlijk gegeten, dus kortom een goed geslaagd dagje.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda,
  hier je andere blog gevonden.
  Wij, Dirk, mijn partner zijn ook gek op brocante! Jaarlijks doen we mee met de brocante markt , langs de waterkant, in Sluis...
  Heerlijk is dat, gezellig! Ma ja de Covid heeft al veel roet in het eten gegooid, gelukkig, komt nu alles stilletjes op gang... Belgiƫ komt toch nog wat achter bij Jullie hoor!
  lieve groetjes
  tine

  BeantwoordenVerwijderen